Skal jeres virksomhed være kendt for at støtte foreningslivet og børns adgang til motion og fællesskab i nærområdet?

 

Nu har din virksomhed chancen for at blive sponsor for Såby Gymnastikforening!

 

Såby Gymnastikforening har eksisteret i over 100 år. Det er ikke altid let at være en lille gymnastikforening ude på landet, men dette til trods, har vi over 200 aktive medlemmer i alle aldersgrupper som år efter år vælger at gå til gymnastik i Kirke Såby.

 

Vores forening er dybt afhængig af denne opbakning fra lokalområdet. Derfor inviterer vi jeres virksomhed til at blive en del af vores lokale fællesskab. Vi har brug for jeres hjælp, for at vi kan blive ved med at tilbyde spændende fritidstilbud til børn og voksne.

 

Jeres muligheder for at støtte Såby Gymnastikforening

Guldsponsor – 2000 kr. om året

  • Jeres firmalogo bliver vist på vores hjemmeside www.saabygymnastik.dk
  • Omtale af jeres virksomhed + visning af firmalogo på vores Facebook-side med over 225 følgere
  • Jeres firmalogo bliver trykt i programmet til vores store gymnastikopvisning i Såby Hallen, som afholdes hvert år i marts måned. Foran knap 400 tilskuere fra nær og fjern viser vores gymnaster, hvad de har øvet sig på gennem året.

(Sponsorater, som udelukkende vedrører reklame, er fuldt fradragsberettiget!)

 

Sølvsponsor – 1000 kr. om året

  • Jeres firmalogo bliver trykt i programmet til vores store gymnastikopvisning i Såby Hallen, som afholdes hvert år i marts måned. Foran knap 400 tilskuere fra nær og fjern viser vores gymnaster, hvad de har øvet sig på gennem året.

(Sponsorater, som udelukkende vedrører reklame, er fuldt fradragsberettiget!)

 

 

Hvis du vil vide mere om at blive sponsor for Såby Gymnastik, kan du kontakte vores Julie Knudsen på mail: administration@saabygymnastik.dk eller ringe til Sissel på telefon 42338337 mellem klokken 19-21.